Vi tilbyder

Kontakt os for at høre mere

+45 72 11 94 00

Høj kvalitet og service

Hos Blikas Bygningsservice er vores primære fokus at levere arbejde af høj kvalitet og enestående service til vores kunder. Vi tror på, at høj kvalitet er nøglen til at skabe langvarige og tilfredse kundeforhold.

Vores erfarne team af håndværkere er dedikerede til at levere et resultat, der overgår forventningerne. Vi er omhyggelige i vores arbejde, uanset om det er tømreropgaver, murerarbejde, maleropgaver, renovering, isolering, nybygning, tilbygning, bygningsvedligeholdelse, nyt køkken eller badeværelse.

Vi går op i at bruge de bedste materialer og teknikker for at sikre, at vores arbejde er holdbart og af høj kvalitet. Vi forstår vigtigheden af ​​nøjagtighed og opmærksomhed på detaljer for at opnå et fremragende resultat. Udover vores fokus på kvalitet går vi også op i at levere enestående service til vores kunder. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vores team er altid tilgængeligt for at besvare spørgsmål, give rådgivning og sikre, at du er tilfreds med hvert trin af processen.

Når du vælger Blikas Bygningsservice, kan du være sikker på, at du modtager både høj kvalitet og enestående service. Vi er stolte af vores ry for at levere fremragende håndværk og skabe tilfredse kunder.

Kontakt os i dag for at opleve vores fokus på kvalitet og service og lad os hjælpe dig med at opfylde dine bygningsbehov på den bedst mulige måde.

Håndværk med øje for detaljen

Bred ekspertise

Uanset om det drejer sig om isolering, udskiftning af vinduer og døre, installation af solceller eller andre bæredygtige tiltag, kan du stole på vores ekspertise og erfaring. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at alle aspekter af projektet er nøje gennemtænkt og udført med omhu.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester

Søger du en tømrer, murer, maler eller måske tilbud på et nyt badeværelse? Læs mere om vores mest populære tjenester herunder. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail. 

Tømrer

Tømrer

Med vores fokus på håndværksmæssig kvalitet og skræddersyede løsninger kan du være sikker på at få opfyldt dine behov og ønsker. Udforsk vores tømreropgaver og opdag, hvordan vi kan forvandle dine idéer til virkelighed.

Murerarbejde

Murer

Fra at opføre vægge og skabe strukturer til at renovere facader og udføre flise- og klinkearbejde – vores dedikerede murerhold leverer murerkunst i højeste kvalitet. Giv dit projekt den æstetiske og håndværksmæssige touch, det fortjener. 

Maler

Maler

Gør dit hjem eller kontor til et visuelt mesterværk med vores maleropgaver. Vores erfarne malere er dedikerede til at levere æstetisk perfektion og farveløsninger, der skaber et imponerende indtryk. Vi klarer også traditionelle maleropgaver, altid i høj kvalitet.

Totalrenovering

Renovering

Uanset om det drejer sig om en mindre opdatering eller en større transformation, er vores renoveringsopgaver designet til at give dine rum et nyt liv. Vores team af erfarne håndværkere og specialister er dedikeret til at levere skræddersyet renovering i enhver størrelse.

Isolering på loft

Isolering

Vi tilbyder isolering af lofter, vægge, gulve og andre områder. Uanset om du ønsker at opgradere din nuværende isolering eller starte fra bunden med en ny konstruktion, kan vores isoleringsopgaver hjælpe dig med at skabe et mere energivenligt og behageligt indeklima. 

Nybyg hus

Nybyg og tilbyg

 Vores erfarne team af håndværkere kan hjælpe med alt fra planlægning og design til opførelse af dit nye hjem. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker og sikrer, at dit projekt er i overensstemmelse med alle relevante standarder og bestemmelser.

Indflytningsklar lejlighed

Ind- og fraflytningssyn

Vi tilbyder professionelle syn af lejligheder, der sikrer både lejere og udlejere en tryg og retfærdig proces. Vores erfarne team udfører synet med omhyggelighed og nøjagtighed for at dokumentere lejlighedens tilstand ved ind- og fraflytning.

Nyt moderne badeværelse

Nyt køkken og badeværelse

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både køkken- og badeværelsesrenoveringer eller opførelse af helt nyt. Uanset om du ønsker en moderne, klassisk eller minimalistisk stil, kan vores erfarne team af håndværkere hjælpe dig med at skabe det perfekte rum.

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine byggeprojekter. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vores erfarne og professionelle team er klar til at rådgive og guide dig igennem hele processen, så du kan få det ønskede resultat. Ring eller skriv til os for at høre mere om vores ydelser og priser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Østergade 36, 9400 Nørresundby
Døgnservice
+45 72 11 94 00
Følg os

Få et tilbud