Fra butikslokale til moderne klinik

Nye og moderne lokaler til klinik

Vi gennemførte en omfattende renovering af et tidligere butikslokale for at imødekomme de nye lejeres ønske om at åbne deres nye klinik. Vores mål var at skabe et inspirerende og funktionelt rum, der opfylder deres specifikke behov og visioner.

De nye lejere var aktive deltagere i planlægningen og designprocessen. De ønskede at tilføje personlige detaljer, herunder valg af gulvbelægning, indretning, farver på vægge og meget mere. Vi var glade for at imødekomme deres ønsker og sikre, at hver detalje blev taget hånd om for at skabe et unikt og indbydende miljø.

Ud over selve renoveringen hjalp vi også lejerne med at anskaffe inventar og møbler til deres nye klinik. Vi sørgede for, at alt blev nøje udvalgt og at indretningen blev udført korrekt, så de kunne føle sig godt tilpas og være klar til at modtage deres kunder.

Projektet var en succes og resulterede i en klinik, der udstråler professionalisme og stil. Vi er stolte af at have bidraget til at skabe et rum, hvor de nye lejere kan udøve deres virksomhed og levere enestående service til deres kunder.

Gennemse vores billedgalleri for at se før- og efterbilleder af dette spændende projekt og lad dig inspirere til dine egne renoveringsdrømme. Vi er klar til at hjælpe dig med at skabe et imponerende og funktionelt rum, der opfylder dine specifikke behov. Kontakt os i dag for at starte din rejse mod at realisere din vision.

Vil du have et tilbud på dit næste projekt?

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine byggeprojekter. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vores erfarne og professionelle team er klar til at rådgive og guide dig igennem hele processen, så du kan få det ønskede resultat. Ring eller skriv til os for at høre mere om vores ydelser og priser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Østergade 36, 9400 Nørresundby
Døgnservice
+45 72 11 94 00
Følg os

Få et tilbud