Grøn Energi

Kontakt os for at høre mere

+45 72 11 94 00

Hjælp til de grønne løsninger

Hos Blikas Bygningsservice er vi stolte af at være på forkant med den grønne omstilling. Med vores dybtgående ekspertise inden for bæredygtige energiløsninger, står vi klar til at guide både private boligejere og erhvervslivet gennem den komplekse verden af grøn energi. I en tid, hvor klimaforandringerne stiller krav til os alle, og hvor grønne løsninger spiller en stadig større rolle, er det vores mission at hjælpe dig med at træffe velinformerede valg og investeringer, der både er gode for miljøet og din økonomi.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for grøn energi og energioptimering. Vores dedikerede team af professionelle håndværkere og energirådgivere står altid klar til at assistere dig, uanset om du overvejer at investere i en energieffektiv varmepumpe, har brug for professionel rådgivning om den mest optimale ventilation til dit hjem eller din virksomhed, eller ønsker at få foretaget en grundig energioptimering af din bygning.

Vores service er skræddersyet til dine specifikke behov. Hver løsning er designet med henblik på at opnå den størst mulige energibesparelse og komfort, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tror på, at den grønne omstilling ikke bare handler om at spare energi, men også om at skabe sunde og behagelige indendørs miljøer.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for grøn energi og energioptimering. Uanset om du er interesseret i en energieffektiv varmepumpe, har brug for rådgivning om den bedste ventilation til dit hjem eller virksomhed, eller ønsker at optimere dit energiforbrug, er vi her for at hjælpe.

Solceller privat

Kom i gang med den grønne omstilling

Vi er din pålidelige partner i den grønne omstilling. Med Blikas Bygningsservice ved din side, kan du være sikker på, at du får den mest kompetente rådgivning og service, der er tilpasset dine ønsker og behov. Lad os hjælpe dig med at gøre dit næste energiprojekt til en succes.

Besøg vores udvalg af grønne løsninger

Energioptimering

Energioptimering

Vi har stor erfaring med energioptimering af både private hjem og erhverv. Lad os hjælpe dig med at finde de områder, hvor du kan spare energi – og penge.

Ladestander - ladestik

Ladestander

Vi hjælper med at gøre overgangen til elbiler nemmere ved at tilbyde installation og vedligeholdelse af ladestandere. Så kan du lade din bil op hjemme eller på arbejdspladsen på en nem og effektiv måde.

LED belysning kontor

LED-belysning

LED-belysning er en energieffektiv og holdbar løsning. Vi hjælper med at designe og installere belysning, der passer til dine behov og hjælper med at reducere dit energiforbrug.

Solceller på hus

Solceller

Udnyt solens energi med solceller. Vi tilbyder professionel rådgivning og installation af solcelleanlæg, der er skræddersyet til dit behov.

Termostat væg

Termostater

En moderne termostat kan gøre en stor forskel for dit energiforbrug. Vi tilbyder rådgivning og installation af termostater, der hjælper med at optimere din opvarmning.

Varmepumpe monteret på mur

Varmepumpe

Vores erfaring og ekspertise inden for varmepumper sikrer, at du får den mest energieffektive og økonomisk fordelagtige løsning. Vi rådgiver, installerer og servicerer alle typer af varmepumper.

Ventilation væg

Ventilation

Et godt indeklima er afgørende for trivsel og sundhed. Vi tilbyder rådgivning, installation og vedligeholdelse af ventilationssystemer, der sørger for et sundt og behageligt indeklima.

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine byggeprojekter. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vores erfarne og professionelle team er klar til at rådgive og guide dig igennem hele processen, så du kan få det ønskede resultat. Ring eller skriv til os for at høre mere om vores ydelser og priser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Østergade 36, 9400 Nørresundby
Døgnservice
+45 72 11 94 00
Følg os

Få et tilbud