Nyt køkken eller badeværelse

Kontakt os for at høre mere

+45 72 11 94 00

Få din personlige stil i dit køkken eller badeværelse

Er du klar til at omdanne dit køkken eller badeværelse til det rum, du altid har drømt om? Hos Blikas Bygningsservice forstår vi, at dit hjem er mere end bare en bygning – det er et sted, hvor minder skabes og liv leves. Og intet rum spiller en større rolle i dette end dit køkken og badeværelse.

Forestil dig at lave mad i et køkken, der er designet netop til dine behov, hvor hver funktion har sin plads, og hvor æstetikken afspejler din personlige stil. Eller forestil dig at starte eller slutte din dag i et badeværelse, der føles som et privat spa-retreat, et sted hvor du kan slappe af og finde ro.

Vi tilbyder ganske kort:

  • Køkkenservice: Fra konstruktion af nye køkkener til renovering af eksisterende, vores eksperter vil sørge for, at dit køkken er et sted, du elsker at være.
  • Badeværelsesservice: Uanset om du ønsker et nyt badeværelse, eller blot vil opdatere dit nuværende, vil vores team arbejde for at skabe et rum, der kombinerer funktionalitet og design på en smuk måde.

Lad os tage dig fra idé til virkelighed. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak, og lad os sammen skabe det køkken eller badeværelse, du altid har drømt om. Vi er her for at hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Ny stilren håndvask

Vi kan også hjælpe med planlægningen

Vi er her for at hjælpe dig med at visualisere dit drømmekøkken eller badeværelse, træffe de rette valg af materialer og design, og udarbejde en realistisk tidsplan. Sammen skaber vi en detaljeret plan, der tager højde for dine ønsker, budget og tidsramme, så du kan se dit drømmeprojekt gå fra ide til virkelighed uden stress og overraskelser.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester

Søger du en tømrer, murer, maler eller måske tilbud på et nyt badeværelse? Læs mere om vores mest populære tjenester herunder. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail. 

Tømrer

Tømrer

Med vores fokus på håndværksmæssig kvalitet og skræddersyede løsninger kan du være sikker på at få opfyldt dine behov og ønsker. Udforsk vores tømreropgaver og opdag, hvordan vi kan forvandle dine idéer til virkelighed.

Murerarbejde

Murer

Fra at opføre vægge og skabe strukturer til at renovere facader og udføre flise- og klinkearbejde – vores dedikerede murerhold leverer murerkunst i højeste kvalitet. Giv dit projekt den æstetiske og håndværksmæssige touch, det fortjener. 

Maler

Maler

Gør dit hjem eller kontor til et visuelt mesterværk med vores maleropgaver. Vores erfarne malere er dedikerede til at levere æstetisk perfektion og farveløsninger, der skaber et imponerende indtryk. Vi klarer også traditionelle maleropgaver, altid i høj kvalitet.

Totalrenovering

Renovering

Uanset om det drejer sig om en mindre opdatering eller en større transformation, er vores renoveringsopgaver designet til at give dine rum et nyt liv. Vores team af erfarne håndværkere og specialister er dedikeret til at levere skræddersyet renovering i enhver størrelse.

Isolering på loft

Isolering

Vi tilbyder isolering af lofter, vægge, gulve og andre områder. Uanset om du ønsker at opgradere din nuværende isolering eller starte fra bunden med en ny konstruktion, kan vores isoleringsopgaver hjælpe dig med at skabe et mere energivenligt og behageligt indeklima. 

Nybyg hus

Nybyg og tilbyg

 Vores erfarne team af håndværkere kan hjælpe med alt fra planlægning og design til opførelse af dit nye hjem. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker og sikrer, at dit projekt er i overensstemmelse med alle relevante standarder og bestemmelser.

Indflytningsklar lejlighed

Ind- og fraflytningssyn

Vi tilbyder professionelle syn af lejligheder, der sikrer både lejere og udlejere en tryg og retfærdig proces. Vores erfarne team udfører synet med omhyggelighed og nøjagtighed for at dokumentere lejlighedens tilstand ved ind- og fraflytning.

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine byggeprojekter. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vores erfarne og professionelle team er klar til at rådgive og guide dig igennem hele processen, så du kan få det ønskede resultat. Ring eller skriv til os for at høre mere om vores ydelser og priser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Østergade 36, 9400 Nørresundby
Døgnservice
+45 72 11 94 00
Følg os

Få et tilbud