Handyman

Kontakt os for at høre mere

+45 72 11 94 00

Har du brug hjælp til de små opgaver?

Vi tilbyder alsidige og pålidelige handyman-løsninger til både private og erhvervskunder. Vores mål er at gøre dit liv nemmere ved at håndtere alle de små opgaver, der kan opstå i dit hjem eller virksomhed. Vi stræber efter at levere kvalitetsarbejde, der sikrer, at dine omgivelser fungerer problemfrit og ser pæne ud.

Vores handyman-tjenester inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Montering og installation af møbler og udstyr
  • Reparation af døre, vinduer og træværk
  • Malerarbejde og smårenoveringer
  • VVS-reparationer og løsninger
  • Elektriske reparationer og installationer
  • Udskiftning af lyskilder og armaturer
  • Havearbejde og udendørs opgaver
  • Generel vedligeholdelse og rengøring

Vores populære handyman-tjenester og den høje kundetilfredshed vi leverer, er altid klar til at hjælpe. Vores team er venlige, pålidelige og altid klar til at hjælpe med dine opgaver.

Handyman opgaver

Undgå små opgaver bliver store

Vores dygtige team er klar til at tackle en bred vifte af småreparationer, vedligeholdelsesopgaver og praktiske udfordringer. Uanset om det drejer sig om montering af møbler, reparation af småskader, malerarbejde eller andet, kan du regne med vores ekspertise og hurtige service.

Blikas Servicevogn

Service på abonnement

Vi tilbyder service på abonnement. Det betyder, at du som virksomhed eller privatperson som jævnligt har brug for vicevært eller håndværker, kan lave en aftale der passer præcist til dit behov. Bruges de aftalte timer ikke, er det muligt at spare op og dine timer går dermed ikke tabt.

Regelmæssig vedligehold

Drift og rådgivning

Regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for at sikre, at dine ejendomme fungerer optimalt og bevares i god stand på lang sigt. Vi tilbyder omfattende drifts- og rådgivningsløsninger til at hjælpe dig med at opretholde ydeevnen og værdien af ​​dine bygninger.

Rengøring af gulv på kontor

Inspektion og rengøring

Inspektion og rengøring af bygningsinstallationer som ventilations- og klimaanlæg er afgørende for at sikre, at din bygning er sund og sikker for beboerne eller brugerne. Vi tilbyder inspektion og rengøring som en del af vores serviceaftale, så du kan føle dig tryg og sikker i din bygning. Derudover tilbyder vi også erhvervsrengøring.

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine byggeprojekter. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vores erfarne og professionelle team er klar til at rådgive og guide dig igennem hele processen, så du kan få det ønskede resultat. Ring eller skriv til os for at høre mere om vores ydelser og priser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Østergade 36, 9400 Nørresundby
Døgnservice
+45 72 11 94 00
Følg os

Få et tilbud